AAI loves Art

Aangezien ik altijd predik dat een interieur karakter nodig heeft, hier een inspiratie blogje!

 

Een interieur is kaal zonder kunst! Je kan de mooiste meubelen, accessoires e.d. hebben, maar zonder kunst mist het bepaalde verdieping en fantasie. Kunst zorgt voor emotie, humor en/of verbeelding in een interieur. Het is tevens ook een manier om kleur en structuur toe te voegen. Voor mij is het in elk geval essentieel en het geeft mij dan ook iedere dag heel veel plezier en genot om naar te kijken. Iedere keer wanneer je naar een werk kijkt ontdek je weer wat nieuws. Het kan blijven prikkelen en inspireren.

 

Tegenwoordig hoef je niet meer rijk te zijn om mooie kunst aan de muur te hebben hangen. Je kan doormiddel van kunstkoop- en uitleen regelingen werk van kunstenaars als Damien Hirst, Selwyn Senatori, Jorg Doring, Patricia Steur, Casper Faassen, Christiaan Lieverse, Anton Heyboer en nog veel meer, je interieur karakter laten geven.

 

Wij hebben onlangs de fotoshoot van AAI in de nieuwe locatie van Kunsthuizen mogen doen. Toen der tijd waren ze nog vol in verbouwing. Nu is het af en deel ik graag deze prachtige lokatie!

 

Het fijne aan Kunsthuizen is dat het laagdrempelig is en je ook eerst naar binnen kan lopen voor een kop koffie, een flinke dosis inspiratie en de nodige informatie. Wees niet getreurd wanneer Leiden niet de meest handige lokatie is, ze zitten ook in Breda, Apeldoorn, Delft en openen binnenkort een waanzinnig nieuwe lokatie in Amsterdam Zuid.

 

Kijk voor meer informatie op www.kunsthuizen.nl.

 

Love,

 

Annemarie

 

No Comments

Post a Comment