Goodbye with love

 

Aan alle mooie dingen komt een eind, maar je krijgt er een hoop mooie herinnerringen en leermomenten voor terug!

Na 10 jaar neem ik afscheid van AAI made with love.

Een moeilijk besluit aangezien ik de afgelopen 10 jaar elke dag met passie en plezier aan AAI made with love heb gewerkt. 10 fantastische jaren waarin veel is gebeurd. Veel hoogtepunten, enkele dieptepunten en in de snel veranderde wereld van de afgelopen jaren natuurlijk ook met de bijbehorende uitdagingen. Uitdagingen met ook weer nieuwe kansen en ideeën, zoals de prachtige laatste productie in Portugal. Maar helaas toch ook met een dieptepunt die mij heeft moeten doen beslissen om met AAI made with love te stoppen.

Bijna 2 jaar geleden heb ik het Post Covid Syndroom overgehouden aan een Covid besmetting. Dit heeft ertoe geleid dat mijn hele leven volledig op zijn kop stond. Zowel privé als zakelijk. Gelukkig heb ik een aantal lieve mensen om mij heen die mij geweldig hebben gesteund. Maar werken naar het oude tempo dat ik gewend was en wat nodig is om AAI te laten bloeien, was niet meer mogelijk. Daarom heb ik in december 2021 de beslissing genomen dat er na de AAI boutique collection van afgelopen voorjaar geen nieuwe AAI boutique collection meer zou gaan komen.

Het was 1 van de lastigste beslissingen die ik ooit heb moeten nemen, maar het heeft mij sindsdien wel de ruimte gegeven om aan mijn herstel te werken. Door de tijd die ik heb gekregen, hulp en steun van lieve mensen en kundige specialisten, ben ik al met stappen vooruitgegaan.

“The power for creating a better future is contained in the present moment. You create a good future by creating a good present.”

De schade die Covid heeft achtergelaten in mijn lijf heeft mij een hoop nieuwe inzichten gegeven, heeft mij nog meer laten zien hoe dankbaar ik moet zijn voor alles wat er wel is en dat ik nu goed voor mijzelf moet zorgen om weer sterker in de toekomst te staan.

Het waren 10 fantastische jaren waar ik met trots op terug kijk, en voor alles: MADE WITH LOVE!

Met speciale dank aan Henk-Jan en mijn collega Max voor al jullie hulp en steun afgelopen tijd. Zonder jullie weet ik niet hoe ik deze tijd door had moeten komen!

With love.

Annemarie Mulder Vlaming

Creator AAI made with love