HOE KAN IK MIJN AANKOOP RETOURNEREN?

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na levering, in nieuwe conditie verkeerd, inclusief de pakbon, alle oorspronkelijke labels aan product in tact zijn en onbeschadigd retour komen. Producten in SALE kunnen niet worden geruild mits het product in ondeugdelijke staat verkeerd. Retouren zijn voor de klant zijn/haar eigen rekening en verpakking valt onder haar/zijn eigen verantwoordelijkheid.
Bij ontvangst zullen wij het aankoopbedrag, exclusief betaalde verzendkosten, terugstorten op uw bankrekening. Wil je een aankoop retourneren stuur dan eerst een email naar info@aaimadewithlove.com

Let op: Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

 

Retour adres:

AAI made with Love BV

Legmeerdijk 276, unit 2

1187 NL Amstelveen

Nederland

 

WAT KAN IK DOEN ALS MIJN PRODUCT STUK OF GEBROKEN IS?

Onze producten zijn met liefde en aandacht ontworpen en geproduceerd. Mocht de aankoop stuk gaan bij normaal gebruik, stuur dan een email naar info@aaimadewithlove.com Voeg duidelijke foto’s toe zodat wij het defect goed kunnen bepalen en naar behoren kunnen reageren.

 

 

WAT KAN IK DOEN ALS MIJN AANKOOP EEN VLEK OF ONEFFENEHEID HEEFT?

Onze producten zijn met liefde ontworpen en geproduceerd. Wij gebruiken vintage materialen en hebben soms kleine vlekjes, oneffenheden en vervaagde kleuren. Wij werken niet alleen met deze materialen omdat zij een 2e kans verdienen, maar het geeft onze AAI made with love producten een kenmerkend vintage uiterlijk. Deze kenmerken geven het product de look waar wij gecharmeerd van zijn. Wij verkopen uitsluitend producten waar wij achter staan.

 

 

DE KLEUR VAN MIJN AANKOOP VERSCHILT VAN DE FOTO IN DE WEBSHOP.

Alle stoffen worden met de hand geverfd en kunnen soms kleine kleurverschillen hebben. De product foto’s op onze webshop corresponderen zo veel mogelijk met de werkelijkheid. Echter kunnen er verschillen zijn doordat computerschermen verschillende kleurinstellinge hebben. Daarom kunnen wij de kleur echtheid niet controleren.

 

 

IK HEB EEN ANDERE VRAAG!

Stuur ons gerust een email indien je een andere vraag hebt. Wij sturen je zsm een antwoord terug: info@aaimadewithlove.com